OM IBOOKING

Vi leverer komplette løsninger for treningssentere i hele landet

Historie

Systemet iBooking ble utviklet fra 2005 i regi av konsulentselskapet Smallsoft AS. Det startet med at vi ble forespurt om å lage en bookingløsning til treningssentrene Friskhuset og Spenst i Bodø.

Starten var utvikling av en ren webbasert Online bookingløsning tett integrert med treningssenterets administrative system - ExceLine fra Online EDB AS. Dette ga medlemmene mulighet til å booke sal- og sykkeltimer hjemmefra samtidig som senteret fikk en enklere jobb med å administrere påmeldinger. Etterhvert fikk vi flere og flere kunder fra hele landet - fra små oppstartsenter til etablerte kjeder. Samtidig utvidet vi produktspekteret, og kunne allerede i 2010 levere Apps til Smarttelefoner.

Ettersom iBooking som produkt ble større og det kom til flere kunder ble virksomheten skilt ut i et eget selskap - iBooking AS - fra 1. januar 2011.

iBooking har som filosofi å ligge i forkant av den tekniske utviklingen, og vi tror vi så langt har lykkes godt med dette. Vi skal også være tilgjengelig for våre kunder når de trenger oss. Alle våre medarbeidere har kundekontakt daglig og vi legger vekt på kort responstid.

Vi føler oss priviligerte over å få jobbe med det vi aller helst vil - å utvikle gode dataløsninger og dermed bidra til større verdiskapning for en veldig positiv bransje.

 

LØSNINGER FOR TRENINGSSENTERE

Vi leverer komplette løsninger for treningssentere i hele landet

Kontakt Produkter