VI HAR MANGE FORNØYDE KUNDER

Vi føler oss priviligerte over å få jobbe med det vi aller helst vil - å utvikle gode dataløsninger og dermed bidra til større verdiskapning for en veldig positiv bransje.

Spicheren er eid og driftet av Studentskipnaden i Agder (SiA), og kan med rette kalle seg studentene treningssenter! Vi er også det største og mest komplette treningssenteret på Sørlandet. Vi har omtrent like mange eksterne medlemmer som studenter, så her er det en motiverende og fin mix av treningsglade mennesker.

- Spicheren

Trening er viktig for både fysisk og mental helse. Hva du har lyst til er opp til deg, vi i Sammen trening har det meste i våre syv treningssentre. Du kan løpe, hoppe, sykle, løfte, svømme og klatre med mer.

- Sammen

Tromsø's mest allsidige treningstilbud!

- Kraft Sportssenter

SiO er studentsamskipnaden i Oslo og Akershus, og samskipnad for 25 studiesteder. Er du student ved ett av disse stedene og har betalt semesteravgift, kan du bruke de ulike tilbudene våre.

- SiO

Bak Forus Sportssenter står idretten selv. Eier er Rogaland Bedriftsidrettskrets. Senteret er det første i sitt slag i Norge. Dette blir bedriftenes og idrettslagenes boltreplass, med arealer både for lagspill, individuell trening, gruppetrening og squash.

- Forus Sportssenter

Espern har Hamars bredeste og beste treningstilbud og tilbyr byens mest varierte tilbud innenfor styrke og kondisjon, utført individuelt eller i gruppe. Vi har gruppetimer for alle nivå. Hvert år gjennomfører vi over 70 gruppetreningstimer i uken som utføres av lisensierte og høyt kvalifiserte instruktører.

- Espern Aktivitetspark

Arena Treningssenter er en lokalt forankret treningsskjede med flotte og moderne senter i Stavanger og Jæren. Selskapet ble etablert i 1997 basert på en visjon om et annerledes treningssenter for alle.

- Arena Treningssenter

SPENST er en treningssenterkjede lokalisert på små og store steder rundt om i landet. Treningen som tilbys er alt fra gruppetrening til individuell trening i sal eller i treningsstudio. SPENST har en ambisjon om å være best lokalt og å være et naturlig valg for alle som ønsker en sunnere livsstil.

- SPENST

Haugalandets- og et av Norges største og beste treningssenter med over 25 års erfaring. Haugesund Aerobic- og Treningssenter bruker bl.a nettbooking, medlemsregistrering, squashbooking, apper til iPhone og Android samt. nettside fra iBooking.

- Haugesund Aerobic- og Treningssenter

Aktiv Treningssenter AS ble etablert i januar 1996. På nærmere 1700m² fokuserer vi på trivsel og helse, i lyse og innbydende lokaler. Vi har et voksent og folkelig treningsmiljø som det er lett å trives i. Vår misjon er å fremme helse og god livskvalitet i en arena med sunne verdier og kunnskapsrike mennesker.

- Aktiv Treningssenter

Impulse treningssenter er en treningssenterkjede i Trondheimsregionen hvor fokuset er på kvalitet, trivsel og god medlemsservice. Med 25 års erfaring fra drift av treningssenter, 10 sentre og om lag 15.000 medlemmer er vi en av de større aktørene i norsk treningssenterbransje.

- Impulse

Innendørs golfsenter med markedets beste golfsimulatorer. Timeleie, turneringer for bedrifter og private.

- Bodø Golfsenter

Hos oss kan du trene på egenhånd, med venner, med Personlig Trener, eller du kan trene i grupper med instruktør. 

- Avancia Sport Center

Hos oss vil du kunne trene både kettlebells, calisthenics, olympiske løft og fitness, vi har utstyr for det meste. Uansett hvordan du ønsker å trene, vil Flex Gym være plassen for deg.

- Flex Gym

Energi Treningssenter er et unikt og spennende treningskonsept. Det er viktig for oss å ha en stor styrkeavdeling som utvikler seg med medlemmenes styrketrenings-behov uten at det blir kø ved apparatene.

- Energi Trening

Vi har 1400 kvm du kan boltre deg på, fordelt på to etasjer. I første etasje finner du studio med et stort utvalg av vekter og apparater. I andre etasje er det en stor sal, kondisjonsrom, crossfitrom og spinningsal - i alle disse kjøres det mange ulike gruppetreninger - slik at det skal være mulig for enhver å finne timer som passer for den enkelte - uansett form og alder. 

- Træ:n

Nr1 Fitness er i stadig vekst, og for oss er det viktig å holde på det folkelige og personlige preget, til tross for utvidelser. Det som begynte med ett Nr1 Fitness-senter i Fyllingsdalen i 2008, har vokst til å bli en treningssenterkjede med en rekke treningssentre fordelt på Vestlandet, Østlandet og Sørlandet.

- NR1 Fitness

SiS sportssenter er et av Stavangers største og #byasbeste treningssenter – for alle! Her trener studenter, privatpersoner, bedrifter og Norges beste ishockeylag; Stavanger Oilers!

- SIS Sportssenter

Askim Treningssenter er et døgnåpent senter med billige priser.

- Askim Treningssenter

SKY Fitness er et treningssenter for deg som vil ha god kvalitet, til lav pris. Hos SKY Fitness finner du førsteklasses utstyr, i moderne lokaler. Du finner også topp-sertifiserte personlige trenere, som kan bistå deg med å nå målene dine.

- SKY Fitness

Vi er et lavprissenter som tilbyr et komplett treningssenter med kvalitetsutstyr tilgjengelig når de fleste trenger det.

- Kraft Trening

Motus Treningssenter er et hyggelig og lite treningssenter hvor du unngår trengsel og kø ved apparatene. Vi har gode åpningstider og tilbyr gode priser på medlemskap ved senteret.

- Motus Treningssenter

Atletica åpnet sine dører 25.august 2012 og er et samarbeid mellom Arendal Turnforening, ØIF Arendal, Aust-Agder Idrettskrets, Arendal Skøiteklubb, Arendal Tennisklubb, Arendal Cykleclub, Aust-Agder seilkrets og Idrettsfinans AS.

- Atletica Idrettens Treningssenter

Sørlandets største treningssenterkjede

- Shapes

Vi tilbyr medlemskap uten bindingstid med et bredt utvalg av ulike treningsapparater i studio, og ulike gruppetimer med instruktør. I tillegg tilbyr vi personlig trening og ulike treningsrelaterte kurs. 

- Trening For Deg

MOOV er et av de flotteste treningssenterene i Drammen, og tilbyr et helhetlig konsept innen trening, helse og velvære. Moderne teknologi, høy treningsfaglig kunnskap og et stimulerende miljø gir deg inspirasjon til å nå dine mål.

- MOOV

I treningsstudioene til SIT finner du alt du trenger av styrkeapparater, frivekter, manualer og kondisjonsapparater. På hvert senter er det egne avdelinger med matter, slynger og medisinballer. Alt ligger til rette for at du skal få gjennomført gode treningsøkter. 

- SIT

Fokus Trening er et treningssenter i Rygge som tilbyr personlig trener, gruppetimer, testing og flotte lokaler med alt av utstyr. Vi er opptatt av at våre gjester og medlemmer skal oppleve treningen som trygg og tilpasset.

- Fokus Trening

Play – Grow – Succeed; Først da har vi gjort jobben vår!

- CrossFit Grimstad

Vårt mål er å hjelpe deg med sunn trening som fører til bedre fysisk og psykisk helse. Jo eldre man blir jo vanskeligere er det å holde seg i aktivitet, vi vil hjelpe deg med nettopp dette. Slik at du får mer energi til livets små og store utfordringer.

- Masterminds of Training

Feel24 er Norges nyeste kjede av treningssentre. Vi har skapt et treningskonsept basert på medlemmenes ønsker og vilkår!

Feel24 passer for alle uansett alder, fasong eller bakgrunn. Vi har et lavterskel treningskonsept, som sørger for at du skal føle deg trygg og komfortabel når du trener hos oss.

- Feel24

Feelgood er en treningssenterkjede for deg som ikke vil trene på et treningssenter!

Konseptet baseres på motoriserte treningsmaskiner som drives av en motor i steden for brukerens egen muskelkraft. Dette gjør treningen enkel, lystbetont og effektiv.

- Feelgood

Vårt treningstilbud skal være enkelt, og effektivt samt kunne benyttes av alle. Hos kommer du trygt i gang med gratis introduksjonstime hos våre personlige trenere samt at du får om ønskelig et treningsprogram.

- Flex24

Evolve Academy er navnet på det som en gang var MMA Trondheim. Vi tilbyr kampsport og gym under et tak. Spesialisert på MMA, BJJ, Boxing og Muay Thai.

- Evolve Academy

LØSNINGER FOR TRENINGSSENTERE

Vi leverer komplette løsninger for treningssentere i hele landet

Kontakt Produkter