Nettinnmelding med betaling

Vi har utvidet vår online innmeldingsmodul med betaling av første avdrag via Nets og opprettelse av AvtaleGiro

Det unike med modulen er at den automatiserer hele prosessen fra kunden melder sin interesse til registrering av kundeinfo – innlegging av kundekort / oppretting av kontrakt i Exceline og utsending av SMS faktura samt godkjenning av avtalegiro-fullmakt. Nå kan du få med sofasliterne som surfer hjemmefra og får et plutselig og fornuftig innfall om å melde seg inn i ditt treningssenter der og da. Det er ikke sikkert de ville dratt ned på senteret ditt neste dag for å melde seg inn «manuelt».  Nettinnmeldingen presenterer en oversiktlig liste av de tilbud dere ønsker å selge via nett, det er enkelt å registrere, fyll inn mobilnummer så søkes resten av dine personalia automatisk opp. Du får tilsendt en godkjenningskode til sin mobil. Koden skrives inn før avtalevilkår godtas og innmeldingen kan bekreftes. Dermed sikres det mot fiktive innmeldinger. Systemet sender ut epost med velkomstmelding og info til kunden vedlagt ferdig utfylt angrerettskjema som må brukes innen 14 dager (Dette er obligatorisk for alt nettsalg).

Det sendes så ut SMS til kunden – en med opplysning om at kunden må gå inn i sin nettbank og godkjenne Avtalegirofullmakt, og SMS med fullstendig faktura (Beløp / KID / bankkonto) som må betales. Det sendes også ut en varslingsepost til en fast epostadresse på senteret slik at man hele tiden får påminnelser om nye innmeldinger. Det er også mulig å kreve første avdrag betalt med VISA eller MasterCard og samtidig legge inn at AvtaleGiro-fullmakt signeres med BankID allerede ved innmelding.

Når kunden kommer til senteret for å hente sitt medlemskort ligger alt klart i Exceline – det er bare å søke opp kunden og tilordne medlemskort. Med ARX adgangskontroll kan kunden få SMS med kode som fungerer på døren umiddelbart og i 14 dager fremover. Vi anbefaler å ta utskrift av kontrakten og la kunden underskrive den – selv om innmeldingen via nett er bindende uten fysisk signatur.

Flere av våre kunder setter ut en vanlig PC i resepsjonsområdet der kunden kan melde seg inn via systemet på senteret i stedet for å stille seg i kø foran disken.

Dersom man får ett ekstra medlem som ellers ikke ville ha meldt seg inn dekker det kostnadene for systemet.

Mer enn 95 000 nye medlemmer til norske treningssenter er registrert via Online Innmelding til nå.

LØSNINGER FOR TRENINGSSENTERE

Vi leverer komplette løsninger for treningssentere i hele landet

Kontakt Produkter