Kom i gang med Trimpoeng

Her finner du informasjon om hvordan du kommer i gang med Trimpoeng for medlemmene på ditt treningssenter.

Opprett en konkurranse

Trimpoeng er et enkelt turkonkurransekonsept som gjør det mye mer motiverende å komme seg ut på tur! Deltakere laster ned Trimpoeng-appen og blir med på en konkurranse i sitt lokalområde.

iBooking tilbyr i samarbeid med Trimpoeng AS alle norske treningssentre å kostnadsfritt sette opp en lukket Trimpoeng-konkurranse for sine medlemmer. Denne korte guiden hjelper deg i gang og gir deg noen gode tips på veien.

1. Opprett konkurransen

Første steg er å opprette en konkurranse. Det er veldig viktig at du forsikrer deg om at e-postadressen du har lagt inn er riktig – vi sender deg nemlig en e-post med viktig informasjon straks konkurransen er opprettet.

Steg 1 – vilkår
Les gjennom vilkårene og huk av i avkrysningsboksen for å gå videre.

Steg 2 – om konkurransen
Her gir du konkurransen et navn. Det er dette navnet som vil bli brukt i appen og på konkurransesiden. I tillegg må du oppgi et postnummer slik at det i neste steg skal være lettere å legge inn turmål.

Steg 3 – turmål
Kjernen i en Trimpoeng-konkurranse er turmålene. Du kan opprette inntil 20 turmål, og vi anbefaler at du kombinerer lett tilgjengelige turmål i nærområdet med noen litt mer krevende. Et turmål har et navn, et antall poeng og eventuelt en beskrivelse. Når et medlem bruker appen for å sjekke inn på turmålet vil vedkommende få så mange poeng som du oppgir her. Dra og klikk i kartet for å plassere selve turmålet.

Unngå å plassere turmål på en slik måte at det kan føre til at deltakere oppholder seg på steder med mange folk. Ta hensyn til anbefalingene fra myndighetene.

Steg 4 – om treningssenteret og deg
Navnet på treningssenteret er viktig – det er dette navnet som vil stå som arrangør av konkurransen. For at vi skal kunne kontakte deg må du også oppgi ditt navn, din e-postadresse og ditt telefonnummer.

Steg 5 – se over opplysningene
Forsikre deg om at alt stemmer før du går videre. Straks du går videre vil konkurransen bli opprettet og du vil i løpet av kort tid motta en e-post til e-postadressen du oppga i steg 4.

2. Les gjennom e-posten

E-posten du har mottatt inneholder følgende viktig informasjon:

Lenke til å laste ned appen
Du finner en lenke til å laste ned appen Trimpoeng for både iPhone- og Android-telefoner.

Konkurransekoden
Denne koden er veldig viktig – man ha den for å melde seg på konkurransen og for å få tilgang til konkurransesiden.

Lenke til konkurransesiden
Konkurransesiden gir en oversikt over deltakere, turmål og ikke minst en poengoversikt. Man må ha konkurransekoden for å få tilgang til konkurransesiden.

Lenke til konkurransens adminside
Denne lenken er det viktig at du ikke deler med noen. Den lar deg opprette, endre eller slette turmål i konkurransen.

Lenke til en hjelpeside
På denne siden finner du mer informasjon om hvordan Trimpoeng fungerer og noen tips vi har laget når det gjelder plassering av turmål.

3. Få ut informasjon til medlemmene

Når du har opprettet turmålene og sjekket at alt er satt opp slik det skal er det tid for å invitere medlemmene til å melde seg på! Det er viktig at du får med følgende informasjon til medlemmene dine:

  • Kort informasjon om hva Trimpoeng er
  • Lenker til å laste ned appen
  • Konkurransekoden fra e-posten du mottok og informasjon om hvordan denne skal brukes – dette er forklart i e-posten du mottar.


Vi anbefaler også at dere oppfordrer medlemmene til å utvise forsiktighet når det gjelder det å oppholde seg på steder hvor det kan være mange folk.

4. Følg med på konkurransesiden

Nå er konkurransen i gang! Følg med på konkurransesiden for å holde styr på hvem som leder og hvem som går mest på tur. Det er mange arrangører som trekker ut heldige vinnere av små og store premier, men det er naturligvis helt opp til hver enkelt arrangør å avgjøre.

Vi håper mange av medlemmene deres vil melde seg på konkurransen og at den kan føre til mange fine turopplevelser og økt aktivitet blant medlemmene deres i denne veldig spesielle perioden.

Lykke til!

Ikke nøl med å kontakte oss eller Trimpoeng dersom dere har noen spørsmål.

LØSNINGER FOR TRENINGSSENTERE

Vi leverer komplette løsninger for treningssentere i hele landet

Kontakt Produkter