Trimpoeng tar av!

Trimpoeng treningskonkurranser til alle våre treningssenterkunder.

Nettinnmelding fra Facebook

Vi har nå støtte for nettinnmelding fra facebook.

Signeringsstatus ATG

Alle som har modulen "Elektronisk Avtalegirosignering" vil nå kunne se status for hver kunde direkte fra brukersøket i iBooking. Les mer

Eventbooking

iBookings Eventbooking er en elegant måte å organisere booking av kurs og arrangementer på ditt treningssenter. Les mer

Ny nettside

Vi har lansert vår nye nettside. Les mer

Vikarsystem / instruktørportal

26. november 2012

I samarbeid med Exceline har vi utviklet en instruktørportal som gjør det enkelt for instruktører å bytte timer. Alle instruktører kan få tilgang til portalen, og etter innlogging kan instruktøren legge timer ut på markedet. Da vil alle instruktører som har registrert seg med kompetanse for denne klassetypen få en SMS om dette. Ved å klikke på en lenke i denne SMS-en kan instruktøren ta timen direkte, og både den tidligere og den nye instruktøren (vikaren) får bekreftelse tilsendt pr. SMS. Timeplanen på nett og dagsplanen i Exceline oppdateres automatisk.

Den som er ansvarlig for gruppetimer ved senteret kan også logge seg inn og legge timer ut på markedet på vegne av en hvilken som helst instruktør. Administrator kan også bytte instruktør direkte uten at timen legges på markedet.

Modulen koster kr. 1.900,- i etablering og kr. 390,- pr. måned. Begge priser eks. mva. Kontakt oss på telefon 902 08 490 for å bestille.

Les mer om instruktørportalen
Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.